Димитра Цилевска

Таг
2Вести

„ШАРЛА РЕКОРДС“ ЌЕ ОДБЕЛЕЖИ 10 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ СО НИЗА ПРОМОЦИИ И КОНЦЕРТИ

КАНТАВТОРКАТА ДИМИТРА ГО ОБЈАВИ ВТОРИОТ АЛБУМ ПОД ЕТИКЕТАТА НА „ШАРЛА“