диносаурс

Таг
3Вести

ВО ЗИМБАБВЕ ПРОНАЈДЕН НАЈСТАРИОТ АФРИКАНСКИ ДИНОСАУРУС

ВО КИНА ОТКРИЕН СОВРШЕНО ЗАЧУВАН ЕМБРИОН НА ДИНОСАУРУС, СТАР 66 МИЛИОНИ ГОДИНИ

СКЕЛЕТ ОД ДИНОСАУРУС – НОВ ДИЗАЈНЕРСКИ ТРЕНД ЗА КАНЦЕЛАРИИ