дистанца

Таг
3Вести

„НОВОТО НОРМАЛНО“ – ХРВАТСКИ ДИЗАЈНЕРИ НАПРАВИЈА МАСА ЗА РУЧАЊЕ СО СОЦИЈАЛНА ДИСТАНЦА

БЕРМУДА И БАРБАДОС СЕ ОТВОРААТ ЗА СТРАНЦИТЕ КОИ САКААТ ОТТАМУ ДА РАБОТАТ НА ДИСТАНЦА

ПАРК ВО ЊУЈОРК НАЦРТА КРУГОВИ НА ТРЕВАТА ЗА ДА СЕ ОДРЖУВА ФИЗИЧКА ДИСТАНЦА