„Диво месо“

Таг
2Вести

ПРЕМИЕРА НА „ДИВО МЕСО“ ВО РЕЖИЈА НА МАРТИН КОЧОВСКИ НА 8 НОЕМВРИ ВО СКОПСКИОТ АЛБАНСКИ ТЕАТАР