ДНК

Таг
8Вести

ВЕЛИГДЕНСКИ МУЗИЧКИ ХЕПЕНИНГ СО ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ И МЛАДИ ПЕЈАЧИ УТРЕ ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

ЕДВАЈ ИЗДРЖАВ ДО КРАЈ НА „ЗЛАТНА БУБА МАРА“, ЧЕКАВ 5 ЧАСА, НО СРЕЌЕН СУМ ЗА НАГРАДАТА, ВЕЛИ РАПЕРОТ ВРЧАК

„ДНК“ ЈА ОТПЕА „БИСЕР БАЛКАНСКИ“ НА ПОЛНОЌ, ОХРИД ПРЕПОЛН СО СРПСКИ ТУРИСТИ, ОХРИЃАНИ СЕ КАПАТ ВО ЕЗЕРОТО

ДАНИ, ТАМАРА И „ДНК“ ДЕЛ ОД КОНЦЕРТОТ „НЕШТО ШТО ЌЕ ОСТАНЕ“ ВО ПАРКОТ НА ФРАНКОФОНИЈАТА ВО СКОПЈЕ

НАЈСТАРАТА ПОЗНАТА ДНК ОТКРИ ДЕКА ГРЕНЛАНД БИЛ ЗЕЛЕН РАЈ ПРЕД ДВА МИЛИОНА ГОДИНИ

АМЕРИКАНСКИТЕ НАУЧНИЦИ СОБРАА ПАРИ И ПЛАНИРААТ ДА ГИ ОЖИВЕАТ МАМУТИТЕ

ДНК ОД СТАР СКЕЛЕТ УКАЖУВА ДЕКА ЧОВЕШТВОТО Е ПОСТАРО ОД ШТО СМЕ МИСЛЕЛЕ