договор

Таг
6Вести

БАРСЕЛОНА ГО ОСИГУРА ТИНЕЈЏЕРОТ ПЕДРИ СО КЛАУЗУЛА ОД МИЛИЈАРДА ЕВРА

АМЕРИКАНСКИОТ ФУДБАЛЕР МАХОМС ГО ПОТПИША НАЈБОГАТИОТ ДОГОВОР ВО ИСТОРИЈАТА НА СПОРТОТ

БРИТАНИЈА И ЕВРОПСКА УНИЈА СЕ ДОГОВОРИЈА ЗА БРЕГЗИТ, ЌЕ СЕ ПРИМЕНИ НОВ ПРОТОКОЛ ЗА ИРСКИОТ ОСТРОВ

ЛИСАБОН И МАДОНА СЕ СКАРАА ЗА ПАРКИНГ МЕСТА

ПО ЗАЕВ, И ХАН СЕ ОСЛОБОДИ ОД ВРАТОВРСКАТА