доктор

Таг
3Вести

ЛЕКАРОТ АЛЕКСАНДАР ТРАЈКОВСКИ ОБЈАВИ ДВЕ КНИГИ ПОЕЗИЈА

ДЕТСКА ПОЕЗИЈА НАЈТЕШКО СЕ ПИШУВА, ВЕЛИ БИТОЛСКИОТ ЛЕКАР АЛЕКСАНДАР ТРАЈКОВСКИ ЗА СВОЈАТА НОВА КНИГА

КЕВИН ХАРТ МУ ДАДЕ УЛОГА ВО СВОЈОТ СЛЕДЕН ФИЛМ НА ЛЕКАР ОД ЊУ ЏЕРСИ