докторат

Таг
2Вести

БРИТАНЕЦ ДОКТОРИРАЛ 53 ГОДИНИ ОТКАКО ПОЧНАЛ СО ДОКТОРАТОТ

МОМЧЕ ОД БЕЛГИЈА ЌЕ ЗАВРШИ УНИВЕРЗИТЕТ НА ДЕВЕТ ГОДИНИ