Долф Лундгрен

Таг
5Вести

ДОЛФ ЛУНДГРЕН СЕ ОЖЕНИ НА МИКОНОС ДОДЕКА СЕ БОРИ СО РАК

ДОЛФ ЛУНДГРЕН ОТКРИ ДЕКА ВЕЌЕ ОСУМ ГОДИНИ СЕ БОРИ СО РАК

СТАЛОНЕ ЌЕ ГО СНИМА ЧЕТВРТИОТ ДЕЛ НА „ПЛАТЕНИЦИ“, МЕГАН ФОКС И 50 СЕНТ МЕЃУ НОВИТЕ ИМИЊА

ДОЛФ ЛУНДГРЕН Е ПОВТОРНО ИВАН ДРАГО ПО 33 ГОДИНИ – НЕ ЖАЛАМ ШТО СЕ ОТКАЖАВ ОД НАУКАТА ПОРАДИ ТАА УЛОГА

СИНОВИТЕ НА АПОЛО КРИД И ИВАН ДРАГО ЌЕ СЕ СООЧАТ ВО РИНГ ВО „КРИД 2“