Доли Партон

Таг
5Вести

50 ГОДИНИ „СЕКОГАШ ЌЕ ТЕ САКАМ“ – ДОЛИ ПАРТОН ЈА НАПИШАЛА ВО ИСТО ПОПЛАДНЕ СО „ЏОЛИН“, А МЕСТО ЕЛВИС, ПЕСНАТА ЈА ПРОСЛАВИ ВИТНИ ХЈУСТОН

ДОЛИ ПАРТОН ЈА ПОДДРЖА БИЈОНСЕ ЗА НОВИОТ КАНТРИ АЛБУМ

ЏЕФ БЕЗОС ЈА НАГРАДИ ДОЛИ ПАРТОН СО 100 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ДОЛИ ПАРТОН ЈА ПРИМИ ВАКЦИНАТА ПРОТИВ КОВИД-19 ВО ЧИЈ РАЗВОЈ ВЛОЖИ МИЛИОН ДОЛАРИ

ДОЛИ ПАРТОН СНИМИЛА ПЕСНА ШТО ПРВПАТ ЌЕ СЕ СЛУШНЕ ЗА 25 ГОДИНИ