домашен миленик

Таг
5Вести

ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ ЌЕ СЕ ТЕСТИРААТ ЗА КОРОНАВИРУС ВО ЈУЖНА КОРЕЈА

ОСВЕН ЏО И ЏИЛ БАЈДЕН, ВО БЕЛАТА КУЌА ВЛЕГУВААТ И ЧЕМП И МЕЈЏОР

ЧОВЕК МОЖЕ ДА ЗАРАЗИ ДОМАШЕН МИЛЕНИК СО КОРОНАВИРУС, НО ЗА ОБРАТНИ СЛУЧАИ НЕМА ДОКАЗИ

ШПАНЦИТЕ ШЕТААТ КОЗИ, СВИЊИ И КАНАРИНЦИ САМО ЗА ДА ИЗЛЕЗАТ МАЛКУ ОД КАРАНТИН