СЕДУМ ГОДИНИ РАБОТИМЕ ВОЛОНТЕРСКИ И БЕЗ НАДОКНАДА, ВЕЛИ БОРЧЕ СТАМЕНОВ ОД „ДОНИРАЈ КОМПЈУТЕР“