донирање

Таг
3Вести

ЛУЃЕ ОД ЕВРОПА ДОНИРААТ СПОМЕНИ ОД ПОРАНЕШНИТЕ ПАРТНЕРИ ВО МУЗЕЈОТ НА ПРЕКИНАТИ ВРСКИ ВО ЗАГРЕБ

ЗОРАН СПАСОВ-ЅОФ ЌЕ ГИ ДОНИРА ПАРИТЕ ОД ПРОДАЖБАТА НА КНИГАТА „ЦЕПАЈ СИНЕ“ ЗА ДЕТСКАТА КЛИНИКА ВО СКОПЈЕ

ВО МКЦ СЕ ОТВОРА ХУМАНИТАРНАТА ИЗЛОЖБА „5 МИН ДО 12“