дождови

Таг
2Вести

ПОРОЈНИТЕ ДОЖДОВИ ВО АВСТРАЛИЈА СОЗДАДОА ВОДОПАДИ НА СВЕТАТА КАРПА УЛУРУ

ПО ПОЖАРИТЕ И ДОЖДОВИТЕ, КАЛИФОРНИЈА ЈА ПОГОДИ СУПЕРЦУТЕЊЕ НА ДИВ МАК