Драган Бјелогрлиќ

Таг
5Вести

„ЧУВАРИ НА ФОРМУЛАТА“ НА БЈЕЛОГРЛИЌ ОД 9 НОЕМВРИ ИГРА ВО ШЕСТ ГРАДА ВО МАКЕДОНИЈА

ВО СРБИЈА ЌЕ МЕ ОБВИНУВААТ ДЕКА КАЖУВАМ ИЗМИСЛИЦИ ЗА АТОМСКАТА БОМБА, РЕЧЕ ДРАГАН БЈЕЛОГРЛИЌ ПО СКОПСКАТА ПРЕМИЕРА НА „ЧУВАРИ НА ФОРМУЛАТА“

БЈЕЛОГРЛИЌ ГО ЗАТВОРА КИНЕНОВА ВО СКОПЈЕ СО ФИЛМОТ „ЧУВАРИ НА ФОРМУЛАТА“

АКО НЕ СИ СПРЕМЕН ЗА ПРЕДИЗВИК, НЕ МОЖЕ ДА СИ АКТЕР, ВЕЛИ АНДРИЈА КУЗМАНОВИЌ ПРЕД БЕЛГРАДСКАТА ПРЕТСТАВА „ЗОЈКИНИОТ СТАН“