Драмски театар

Таг
20Вести

ДЕТСКАТА ПРЕТСТАВА „НОВОГОДИШЕН СОН“ ЌЕ СЕ ИГРА ДО ПЕТОК ВО ДРАМСКИ

ТЕАТАРСКИ ВИКЕНД СО БЕЛГРАДСКА „ДИВО МЕСО“ И СЛОВЕНЕЧКА „ХЕРОИНИ“ НА АЛЕКСАНДАР ПОПОВСКИ

КОЛЕ АНГЕЛОВСКИ РЕЖИРА ЧУДНА КОМЕДИЈА СО СРЕЌЕН КРАЈ ВО ДРАМСКИ ТЕАТАР

ОВОЈ 75. РОДЕНДЕН НЕ Е СРЕЌЕН, НО ДА СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА ПРАЗНИНАТА Е ПРИВРЕМЕНА, ВЕЛИ ДРАМСКИ ТЕАТАР

„ДИШИ“ ПРЕМИЕРНО ДЕНЕС НАПЛАДНЕ ВО ДРАМСКИ ТЕАТАР

„ХИПНОЗА НА ЕДНА ЉУБОВ“ ОД ДУШАН КОВАЧЕВИЌ ДЕНЕСКА ПРЕМИЕРНО ВО ДРАМСКИ

„ОГНЕНИ ЈАЗИЦИ“, ПРЕТСТАВАТА НА СТЕФАНОВСКИ-УНКОВСКИ, ВЕЧЕРВА НА ЈУТЈУБ КАНАЛОТ НА ДРАМСКИ

ДРАМСКИ ТЕАТАР СО „СТРАНЦИ“ НА ФЕСТИВАЛ ВО ПОДГОРИЦА

ИСКРЕНО ГОВОРИМЕ ЗА СТИГМА И ТАБУ, ВЕЛИ ЕКИПАТА НА „МОЈОТ МАЖ“ ПРЕД ВЕЧЕРАШНАТА ПРЕМИЕРА ВО ДРАМСКИ

„ПЛОШТАД НА ХЕРОИТЕ“ В СРЕДА ЌЕ СЕ ИГРА ПРЕМИЕРНО ВО ФОАЈЕТО И НА СЦЕНАТА НА ДРАМСКИ