„Друга приказна“

Таг
2Вести

СО ВЕЧЕР НА ДУБРАВКА УГРЕШИЌ СЕ ОТВОРА КНИЖЕВНИОТ ФЕСТИВАЛ „ДРУГА ПРИКАЗНА“

СЛИКОВНИЦИ – ТЕМА НА 6. КНИЖЕВЕН ФЕСТИВАЛ „ДРУГА ПРИКАЗНА“