дрво

Таг
19Вести

КАЛИФОРНИЈА ГО ЗАБРАНИ ПРИСТАПОТ ДО НАЈВИСОКОТО ДРВО НА СВЕТОТ И ВОВЕДЕ ВИСОКИ КАЗНИ

ЈАПОНИЈА ПЛАНИРА ДА ГО ЛАНСИРА ПРВИОТ ДРВЕН САТЕЛИТ ВО ВСЕЛЕНАТА

ОТВОРЕН ПРВИОТ ДЕЛ ОД „ВИСЕЧКИТЕ ВАВИЛОНСКИ ГРАДИНИ НА ШАНГАЈ“, НА КОЈ СЕ ПОСАДЕНИ 1.000 ДРВЈА

НАЈГОЛЕМОТО ДРВО НА СВЕТОТ ЗАВИТКАНО ВО ФОЛИЈА ЗА ДА СЕ ЗАШТИТИ ОД ПОЖАРИТЕ ВО КАЛИФОРНИЈА

ФРАНЦИЈА ЌЕ ИСЕЧЕ 1.000 СТАРИ ДАБА ЗА ДА ЈА ОБНОВИ КУЛАТА НА НОТР ДАМ

ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН „ДРВО НА ЖИВОТОТ“ ОТКРИЕН ВО ЕЗЕРО ВО АВСТРАЛИЈА

ДРВО ШТО ИСПУШТА ОТРОВ ПРОНАЈДЕНО ВО ШУМИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА

ДРВЈАТА АПСОРБИРААТ ЗВУК И ПОМАГААТ ДА СЕ НАМАЛИ ГРАДСКА БУЧАВА, ВЕЛАТ НАУЧНИЦИ

ПРВИОТ ДРВЕН ЕЛЕКТРИЧЕН МОТОЦИКЛ ОДИ ВО ПРОИЗВОДСТВО, ЌЕ ЧИНИ 60.000 ЕВРА

ДРВОТО ЌЕ БИДЕ ЗАДОЛЖИТЕЛЕН ГРАДЕЖЕН МАТЕРИЈАЛ ВО ФРАНЦИЈА, А ЌЕ СЕ ГРАДАТ И 100 УРБАНИ ФАРМИ