ДУИ

Таг
3Вести

ДЕЦАТА МЕ ИСКАРАА ДЕКА СУМ ПОСТРОГА СО НИВ ОТКОЛКУ СО ТИЕ ШТО ВАЛКААТ И ЗАГАДУВААТ, ВЕЛИ ТЕТОВСКАТА ГРАДОНАЧАЛНИЧКА ТЕУТА АРИФИ

СДСМ – 57, ДУИ 11, ВМРО-ДПМНЕ 5 ГРАДОНАЧАЛНИЦИ (НЕОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ)