Дуле и Коки

Таг
2Вести

МИСЛЕВ ДЕКА НЕМА ДА ПРЕЖИВЕАМ ОД ВОЗБУДА, РЕЧЕ КОКИ ЈАНКОВ СНОШТИ ВО ШТИП НА КОНЦЕРТОТ ПОСВЕТЕН НА ПОКОЈНИОТ КОЛЕГА ДУЛЕ

КОКИ ЌЕ ОДБЕЛЕЖИ 10 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА ДУЛЕ СО КОНЦЕРТ ВО ШТИП