ЕАЗА

Таг
2Вести

ЗА 2,5 ГОДИНИ НАПРАВИВМЕ ЕВРОПСКА ЗООЛОШКА, ВЕЛИ ТИМОТ НА СКОПЈЕ ЗОО

ФЛАМИНГА ОД МИНХЕН ЌЕ СТИГНАТ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА