„Еден месец на село“

Таг
2Вести

ПРЕМИЕРАТА НА „ЕДЕН МЕСЕЦ НА СЕЛО“ НА МАЏЕЛИ ВО МНТ ВО СЕПТЕМВРИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

МАЏЕЛИ ГО ПОСТАВУВА ТУРГЕЊЕВ ВО МНТ