Единбург

Таг
2Вести

ЉУБОВНИ ПИСМА ДО ЕВРОПА – ПОЕЗИЈА ГО ОСВЕТЛИ ЕДИНБУРГ

СООБРАЌАЈНИ ЗНАЦИ ВО ЕДИНБУРГ ПРЕТВОРЕНИ ВО МАЛИ УМЕТНИЧКИ ДЕЛА, ВЛАСТИТЕ НЕ ГИ ЗАБЕЛЕЖАЛЕ 18 МЕСЕЦИ