Едвард Мунк

Таг
2Вести

ПО ЦЕЛА ДЕЦЕНИЈА ИЗГРАДБА, ОСЛО ГО ОТВОРА ОГРОМНИОТ МУЗЕЈ ПОСВЕТЕН НА ЕДВАРД МУНК

ИНФРАЦРВЕНИ ЗРАЦИ ПОТВРДИЈА ДЕКА ГРАФИТОТ НА СЛИКАТА „ВРЕСОК“ ГО НАПИШАЛ ЛИЧНО ЕДВАРД МУНК