„Ефектот на среќа“

Таг
2Вести

ИДЕЈАТА МИ БЕШЕ ДА НАПРАВАМ НЕШТО ПОРАЗЛИЧНО, ВЕЛИ РЕЖИСЕРОТ ЗАФИРОВСКИ ПО ПРЕМИЕРАТА НА „ЕФЕКТОТ НА СРЕЌА“

БИДЕТЕ СРЕЌНИ ЗА СЕБЕ, БОРЈАН ЗАФИРОВСКИ СНИМА ФИЛМ СО САШКО КОЦЕВ И ДЕЈАНА ПОПОСКА