Екатарина Велика

Таг
2Вести

ПОВТОРНО ЌЕ СЕ ОБЈАВАТ СИТЕ ОСУМ АЛБУМИ НА „ЕКАТАРИНА ВЕЛИКА“ ПО ПОВОД 40 ГОДИНИ ОД ДЕБИТО

25 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА МИЛАН МЛАДЕНОВИЌ – НЕ ЖАЛАМ ШТО СУМ ГО ПОТРОШИЛ ЖИВОТОТ НА РОКЕНРОЛ