експедиција

Таг
2Вести

ИСТОРИСКАТА НАУЧНА ЕКСПЕДИЦИЈА НА АРКТИК НЕМА ДА ВИДИ СОНЦЕ ВО НАРЕДНИТЕ ПЕТ МЕСЕЦИ

СТОТИЦИ НАУЧНИЦИ ТРГНУВААТ НА НАЈГОЛЕМОТО ИСТРАЖУВАЊЕ НА АРКТИК ВО ИСТОРИЈАТА