„Ел Дорадо“

Таг
2Вести

СЕ СОМНЕВАВ ДЕКА ПОВТОРНО ЌЕ ЗАПЕАМ – ШАКИРА ПО СЕДУМ МЕСЕЦИ СЕ ВРАТИ НА ТУРНЕЈА

ШАКИРА ЈА ОДЛОЖИ СВЕТСКАТА ТУРНЕЈА ПОРАДИ ПРОБЛЕМИ СО ГЛАСОТ