НОВА ЕЛЕКТРАНА ВО КОПЕНХАГЕН ЌЕ ПРАВИ СТРУЈА ОД ЃУБРЕ И ЌЕ ИМА СКИЈАЧКА ПАТЕКА НА ПОКРИВОТ