електричен авион

Таг
3Вести

СЛОВЕНИЈА ГО ПРОИЗВЕДЕ ПРВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН АВИОН ОДОБРЕН ОД ЕУ

НАЈГОЛЕМИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН АВИОН НА СВЕТОТ ЌЕ ГО ИМА ПРВИОТ ПРОБЕН ЛЕТ