НОВИТЕ ЕЛЕКТРИЧНИ ВЕЛОСИПЕДИ НА „ХАРЛИ-ДЕЈВИДСОН“ СЕ НАМЕНЕТИ ЗА ГРАДСКО ВОЗЕЊЕ