електричен погон

Таг
4Вести

„ЛЕТЕЧКИ“ ГЛИСЕР ВО КОЈ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОБИЕ МОРСКА БОЛЕСТ ГО ИМАШЕ ПРВОТО ВОЗЕЊЕ ВО ШВАЈЦАРИЈА

НОВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ НА „КИА“ МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРА ВО ДРУГО ВОЗИЛО И ИМА ДОМЕТ ОД 20 КМ

ГЕРМАНИЈА ГО ОТВОРИ ПРВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОПАТ ЗА КАМИОНИ