електричен тротинет

Таг
2Вести

ПАРИЖАНИТЕ ИЗГЛАСАА ЗАБРАНА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ

МАКЕДОНИЈА ВОВЕДУВА РЕД ВО ВОЗЕЊЕТО ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ, ЌЕ ИМА И КАЗНИ