електронски отпад

Таг
2Вести

ХРВАТСКА Е ЕВРОПСКИ ЛИДЕР ВО СОБИРАЊЕТО И РЕЦИКЛИРАЊЕТО НА ЕЛЕКТРОНСКИ ОТПАД

ОВАА ГОДИНА ЌЕ БИДАТ ФРЛЕНИ НАД ПЕТ МИЛИЈАРДИ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ БЕЗ ДА СЕ РЕЦИКЛИРААТ