ЕЛЕМ

Таг
2Вести

АНЃУШЕВ СУДЕШЕ НА ФУДБАЛ ПОМЕЃУ ДИРЕКТОРИТЕ НА ЕЛЕМ И РАБОТНИЦИТЕ

ЕЛЕМ ЌЕ ГО КОРИСТИ ИЗУМОТ ЗА МЕРЕЊЕ СОНЧЕВА ЕНЕРГИЈА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ЌЕ ОДАТ ВО НАСА