Елиот Пејџ

Таг
2Вести

ЗА ПРВПАТ МИ Е УДОБНО ВО ТЕЛОТО, ВЕЛИ АКТЕРОТ ЕЛИОТ ПЕЈЏ ВО ПРВО ИНТЕРВЈУ ПО ТРАНЗИЦИЈАТА

АКТЕРОТ ЕЛИОТ ПЕЈЏ Е ПРВИОТ ТРАНСРОДОВ МАЖ НА НАСЛОВНАТА СТРАНИЦА НА „ТАЈМ“