Елисејска палата

Таг
2Вести

ЧАША СО ЛИКОТ НА МАКРОН ЗА 25 ЕВРА- ЕЛИСЕЈСКАТА ПАЛАТА ЗА ПРВПАТ ЌЕ ПРОДАВА СУВЕНИРИ

ДИЏЕИ ЌЕ ПУШТААТ МУЗИКА ВО ДВОРОТ НА ЕЛИСЕЈСКАТА ПАЛАТА