Елизабаета Втора

Таг
7Вести

КРАЛИЦАТА ПРВПАТ ПО 73 ГОДИНИ СЛАВИ БОЖИЌ БЕЗ ПРИНЦОТ ФИЛИП, ВО 2022 ГО ОДБЕЛЕЖУВА ПЛАТИНЕСТИОТ ЈУБИЛЕЈ НА ТРОНОТ

ЌЕРКАТА НА ХАРИ И МЕГАН Е КРСТЕНА ПО ПРЕКАРОТ ШТО КРАЛИЦАТА ГО ДОБИЛА КАКО МАЛА

КРАЛИЦАТА ЕЛИЗАБЕТА ВТОРА ВО ТАГА ГО ОДБЕЛЕЖУВА 95. РОДЕНДЕН

КРАЛИЦАТА СЕ ПРОСТИ ОД ПРИНЦОТ ФИЛИП СО ЕДНА ОД ОМИЛЕНИТЕ ЗАЕДНИЧКИ ФОТОГРАФИИ

КРАЛИЦАТА И ПРИНЦОТ ФИЛИП ОДБЕЛЕЖУВААТ 73 ГОДИНИ БРАК ВО ИЗОЛАЦИЈА

РЕТКИ КРАЛСКИ „РОЛС-РОЈСИ“ ЌЕ СЕ ПРОДАВААТ ЗА ПЕТ МИЛИОНИ ФУНТИ

ВЕЖБАМ ДА ЗБОРУВАМ КАКО КРАЛИЦА СО ТРЕНЕР ЗА ВОКАЛ – ОЛИВИЈА КОЛМАН ВЛЕЗЕ ВО „КРУНА“