„ЗЕЛЕНАТА БОЖИЦА“ НА ЕЛИЗАБЕТ ТЕЈЛОР СЕ ПРОДАДЕ ЗА ПОЛА МИЛИОН ДОЛАРИ НА АУКЦИЈА