Елизабета Баковска

Таг
4Вести

РАЗГОВОР СО БАКОВСКА И ДИМОСКИ ВО БИБЛИОТЕКАТА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“ ВО СКОПЈЕ

„ВО ГЛАВАТА ПИШУВАМ РАСКАЗ“ НА БАКОВСКА И ДИМОСКИ ИЗБРАНА ЗА КНИГА ЗА ОКТОМВРИ ОД СКОПСКАТА БИБЛИОТЕКА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“

ЖЕНСКИ АВТОРИ И ФЕМИНИЗМОТ СЕ НАЈДОА ВО ФОКУСОТ НА ЛИТЕРАТУРНИОТ ФЕСТИВАЛ „ПРО-ЗА БАЛКАН“

ПРОМОЦИЈА НА КНИГА НА ЕЛИЗАБЕТА БАКОВСКА ВО ЈАВНА СОБА