Ем-Ти-Ви

Таг
14Вести

БИТОЛСКИОТ КАМЕРЕН ОРКЕСТАР И ХОРОТ „МИРЧЕ АЦЕВ“ ЈА КРЕНАА ОПЕРАТА НА НОЗЕ СО ЕМ-ТИ-ВИ ХИТОВИТЕ

РОК БАЛАДИ И ЕМ-ТИ-ВИ ХИТОВИ ЌЕ СЕ СВИРАТ НА КОНЦЕРТОТ НА БИТОЛСКИОТ КАМЕРЕН ОРКЕСТАР ВО СКОПЈЕ

ЕМ-ТИ-ВИ ХИТОВИТЕ СО БИТОЛСКИОТ КАМЕРЕН ОРКЕСТАР ГО ДОНЕСОА СВЕТОТ НА КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР НА БИТОЛА ЌЕ ГИ СВИРИ НАЈГОЛЕМИТЕ ЕМ-ТИ-ВИ ХИТОВИ НА КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ

ЕМ-ТИ-ВИ ГИ ОТКАЖА ЕВРОПСКИТЕ МУЗИЧКИ НАГРАДИ ВО ПАРИЗ ПОРАДИ ВОЈНАТА НА ИЗРАЕЛ И ХАМАС

ЛЕДИ ГАГА ЈА ПОКАЖА СВОЈАТА КОЛЕКЦИЈА МАСКИ НА ДОДЕЛУВАЊЕТО НА НАГРАДИТЕ НА ЕМ-ТИ-ВИ

ВОДИТЕЛКАТА ХАЈЛИ СТАЈНФЕЛД КАКО ЖИВО УМЕТНИЧКО ДЕЛО НА ДОДЕЛУВАЊЕТО НА ЕМ-ТИ-ВИ НАГРАДИТЕ

НИТУ ПОБАРАА ОД МЕНЕ, НИТУ ПЛАНИРАВ ДА ОДРЖАМ ПОСВЕТА НА АРЕТА, ВЕЛИ МАДОНА

ДАЛИ МАДОНА ЗНАЕ ДЕКА МАДОНА НЕ ПОЧИНАЛА? – КРАЛИЦАТА НА ПОПОТ ЈА НАПАЃААТ ЗА ПОСВЕТАТА НА АРЕТА ФРЕНКЛИН

ЛИНДЗИ ЛОХАН СИ ЈА ОБНОВУВА КАРИЕРАТА ПРЕКУ РЕАЛНО ШОУ ВО ГРЦИЈА