ТОКИО ГО НАГРАДИ МАКЕДОНСКО-ЈАПОНСКОТО ПИЈАНО ДУО ЗА ИЗВЕДБАТА НА „ДАЛИ ПАМЕТИШ МИЛИЦЕ“