Ема Радукану

Таг
2Вести

КИНА ЈА СЛАВИ МЛАДАТА ТЕНИСКА ЅВЕЗДА ЕМА РАДУКАНУ ПОРАДИ НЕЈЗИНОТО ПОТЕКЛО

ДВЕ ТИНЕЈЏЕРКИ БЕЗ ЗНАЧАЈНИ УСПЕСИ ЗАД СЕБЕ ЌЕ ИГРААТ ВО ФИНАЛЕТО НА ЈУ-ЕС ОПЕН