Емил Табаков

Таг
4Вести

АУДИО-ВИДЕО ПЕРФОРМАНС НА ФИЛХАРМОНИЈАТА СО КОНТРАБАСИСТОТ ЦИНЦИЕВСКИ

ВЕЧЕР СО МОЦАРТОВИОТ РЕКВИЕМ И ФИЛХАРМОНИЈАТА

„СИМФОНИЈА НА ТАЖНИ ПЕСНИ“ НА ГОРЕЦКИ СО АНА ДУРЛОВСКИ УТРЕ ВО ФИЛХАРМОНИЈА