Емили Ратајковски

Таг
3Вести

ЕМИЛИ РАТАЈКОВСКИ Е БРЕМЕНА, ЌЕ МУ ОСТАВИ НА ДЕТЕТО САМО ДА ГО ИЗБЕРЕ ПОЛОТ

ИРИНА ШАЈК ПРОГЛАСЕНА ЗА НАЈДОБАР МОДЕЛ ЗА КОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ НА СВЕТОТ

МОДЕЛОТ ЕМИЛИ РАТАЈКОВСКИ СЕ ОМАЖИ ВО КОСТИМ ОД 200 ДОЛАРИ