„Емили во Париз“

Таг
6Вести

ЧЕТВРТАТА СЕЗОНА НА „ЕМИЛИ ВО ПАРИЗ“ ДОАЃА ВО АВГУСТ

ПО СЕДУМ МЕСЕЦИ ОДЛОЖУВАЊЕ, ПОЧНА ДА СЕ СНИМА НОВАТА СЕЗОНА НА „ЕМИЛИ ВО ПАРИЗ“

ПОТВРДЕНИ УШТЕ ДВЕ СЕЗОНИ НА „ЕМИЛИ ВО ПАРИЗ“

СЕ ОМАЖИ ЅВЕЗДАТА НА „ЕМИЛИ ВО ПАРИЗ“, ЛИЛИ КОЛИНС

ТУРИЗМОТ ВО ПАРИЗ ПАК ЦУТИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА „НЕТФЛИКС“

„НЕТФЛИКС“ НАЈАВИ ВТОРА СЕЗОНА НА „ЕМИЛИ ВО ПАРИЗ“