СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР Ѝ ЈА ПОСВЕТИ ПРЕТСТАВАТА „ИМПУЛС“ НА ДОАЈЕНКАТА НА БАЛЕТОТ ЕМИЛИЈА ЏИПУНОВА