емоции

Таг
2Вести

ТВИТЕРЏИИТЕ СЕ АНАЛИТИЧНИ НАУТРО, ЕМОТИВНИ НАВЕЧЕР, ПОКАЖА БРИТАНСКО ИСТРАЖУВАЊЕ

ЛУЃЕТО НА КОИ ИМ ПОМИНУВААТ МОРНИЦИ ОД МУЗИКА ИМААТ ПОСЕБНИ МОЗОЦИ