Ендрју Куомо

Таг
2Вести

АКТЕРКАТА ОД „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ СИНТИЈА НИКСОН СЕ КАНДИДИРА ЗА ГУВЕРНЕР НА ЊУЈОРК

ЅВЕЗДАТА НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ СИНТИЈА НИКСОН САКА ДА СЕ КАНДИДИРА ЗА ГУВЕРНЕР НА ЊУЈОРК