„Ентмен и Осата“

Таг
2Вести

МИШЕЛ ФАЈФЕР ГО УКРАДЕ СЕТО ВНИМАНИЕ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ЕНТМЕН И ВОСП“

„ЕНТМЕН И ВОСП“ – ПРВ ФИЛМ НА МАРВЕЛ СО СУПЕРХЕРОИНА